گردهمایی کارآفرینان دانشگاه علمی کاربردی

مراسم گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی و گردهمایی کارآفرینان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی مرکز جهاد دانشگاهی بندرعباس برگزار گردید.

طی این مراسم که در تاریخ 30 آبان 96 با حضور روسای مراکز علمی کاربردی استان هرمزگان؛ مدیران واحد استانی و جمعی از دانشجویان در سالن اجتماعات این مرکز برگزار گردید، علاوه بر برگزاری سمینار آموزشی "فرهنگ کارآفرینی"، جلسه ارائه تجربیات و پرسش و پاسخ با یک مخترع و کارآفرین موفق استان نیز برگزار شده و در پایان بعد از سخنرانی دکتر جاودان سرپرست واحد استانی از کارآفرینان برتر و دفاتر کارآفرینی برتر تقدیر به عمل آمد. در این مراسم از  آقای محمد حسن محمدپور مدرس گروه فناوری اطلاعات مرکز جهاددانشگاهی به عنوان رتبه نخست کارآفرینان و دفاتر کارآفرینی مراکز  میناب، صنعت هوانوردی و جهاد دانشگاهی به عنوان دفاتر کارآفرینی برتر  استان هرمزگان تقدیر به عمل آمد.