دوره تک پودمان طراحی دکوراسیون داخلی فضاهای مسکونی

دوره تک پودمان "طراحی دکوراسیون داخلی فضاهای مسکونی" با اخذ مجوز اجرا از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی، برای نخستین بار در استان هرمزگان توسط مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان؛ دکتر  میرحسینی گفت: دوره هاي آموزشي تك پودمان، نوعي از آموزش هاي مهارتی و تخصصی مورد نياز يك شغل خاص  در سطح آموزش عالي است.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس ادامه داد:  ورود به دوره های تک پودمان براي دانش آموختگان در هر مقطعی  ممکن می باشد و حوزه شغلي آن نيز در ارتباط با بخش صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر نظام علمي- كاربردي مي‌باشد.

وی اظهار کرد: دوره های تك پودمان‌ها برخلاف دوره‌هاي كوتاه مدت، در قالب نظام واحد-ساعتي تعريف مي‌شود و حداقل مدت زمان يك دوره 144ساعت و حداكثر 416ساعت است و علاوه بر ارزيابي هردرس، در پايان دوره از هر پودمان ارزيابي بعمل مي‌آيد.

میرحسینی افزود: براي اين دوره‌ها مدرك دانشگاهي از دانشگاه جامع علمی کاربردی و مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  صادر مي شود.

وی با بیان اینکه آموزش تخصصی در دوره های تک پودمان مزایای فراوانی دارد گفت:دریافت مدرک دانشگاهی از دانشگاه جامع علمی کاربردی مورد تائید وزارت علوم، قابل ترجمه رسمی جهت ارائه به دانشگاه ها و سازمان خارجی (جهت انجام تحصیل و مهاجرت خارج از کشور)، تمام این دوره ها به شغل منتهی می شود. دانشجو پس از حضور در کلاس های تخصصی تک پودمان تجربیات و اطلاعات لازم جهت حضور قوی در بازار کار را به دست می آورد.

وی در پایان گفت:تمام سرفصلهای دوره های تک پودمان، بدون دروس عمومی و 100% تخصصی برگزار میشود.

میرحسینی افزود اولین دوره تک پودمان 416 ساعته "طراحی دکوراسیون داخلی فضاهای مسکونی" با ظرفیت 18 نفر از نیمه دوم آبان ماه 96 آغاز شده و طبق تفاهمنامه منعقد شده بین مرکزعلمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس و بانک قرض الحسنه مهر، فراگیران این دوره به میزان کل شهریه از وام قرض الحسنه بهره مند خواهند شد.