آغاز مهلت ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: مهلت ثبت نام برای نقل و انتقال نیسمال دوم سال تحصیلی جاری از اول آذر ماه آغاز شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر بهزاد بهرامی نسب گفت: مهلت ثبت نام برای نقل و انتقال دانشجویان برای نیم‌سال دوم سال تحصیلی جاری در دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول آذرماه آغاز و تا 15 آذرماه ادامه دارد.
وی افزود: دانشجویان متقاضی می‌توانند با توجه به آیین‌نامه نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی نسبت به ثبت درخواست صرفاً "انتقال" در سامانه آموزشی دانشگاه (سجاد) به نشانی https://edu.uast.ac.ir اقدام نمایند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی تأکید کرد: تاریخ مذکور قابل تمدید نمی‌باشد و متقاضیان موظفند در مهلت تعیین شده درخواست خود را در سامانه ثبت کنند.

◀️انتقال داخل شهرستان مقدور نیست و برای انتقال به شهرهای دیگر ارایه مستندات مکتوب از قبیل مدارک پزشکی، نامه انتقال محل کار دانشجو یا والدین و همسر و ... به آموزش مرکز ضروری است.