انتخاب واحد نیمسال دوم سال 97-96

✅دانشجویان گرامی می بایست در تاریخ های ذکر شده با مراجعه به سامانه هم آوا (www.edu.uast.ac.ir) قسمت انتخاب واحد نسبت به انتخاب دروس ترم خود اقدام نمایند. لازم به توضیح است که رعایت پیش نیاز دروس و قوانین و مقررات آموزشی برای انتخاب واحدها اجباری می باشد و عواقب هر گونه عدم رعایت آن بر عهده خود دانشجو خواهد بود. با توجه به اینکه سامانه برای مواردی از قبیل عدم رعایت پیش نیاز اخطار نمی دهد، پیشنهاد می شود دانشجویان محترم با مطالعه قوانین و مقررات و توجه به ترم بندی پیشنهادی و مشورت با کارشناس آموزش رشته خود، نسبت به انجام انتخاب واحد اقدام نمایند، در غیر اینصورت ممکن است در مرحله ویرایش انتخاب واحد توسط کارشناسان مرکز، تغییراتی در انتخاب واحد شما صورت گیرد.

✅هم چنین لازمه انتخاب واحد ترم جدید پرداخت مبلغ 300 هزار تومان علی الحساب از شهریه ثابت و تعیین تکلیف بدهی احتمالی نیم سال گذشته می باشد. همچنین پس از اخذ واحد های انتخابی باید شهریه 15% ستاد بصورت ایترنتی پرداخت شود، در غیر اینصورت سامانه بطور خودکار انتخاب واحد را حذف می کند.

لطفا پیش از تاریخ انتخاب خود نسبت به پرداخت شهریه از طریق واحد مالی اقدام نمایید تا مشکلی در دسترسی شما به سامانه آموزشی وجود نداشته باشد.

*************************