اطلاعیه مهم - امتحانات پایان ترم نیمسال 961

قابل توجه دانشجویانی گرامی

لطفا حداکثر تا تاریخ 14 دی ماه (پنجشنبه) با مراجعه به سامانه آموزشی هم آوا نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام نموده و جهت تایید آن به واحد مالی مرکز مراجعه فرمایید.

برای شرکت در جلسه امتحان همراه داشتن کارت ورود  به جلسه دارای مهر امورمالی و کارت شناسایی معتبر الزامی است.

درصورتیکه در ورود به سامانه دچار مشکل شده و یا رمز عبور خود را فراموش کرده اید با تلفن 33686070 تماس گرفته یا به اتاق ثبت نام و مشمولین مرکز مراجعه نمایید.

لینک سامانه هم آوا در بالای همین صفحه وجود دارد.

ضمنا تا زمانی که دسترسی به کانال اطلاع رسانی مرکز در تلگرام وجود  نداشته باشد. اطلاعیه های مهم را از طریق سایت مرکز دنبال کنید.

مقررات جلسه امتحان

دانشجویان گرامی، ضمن آرزوی موفقیت برای شما، خواهشمند است نسبت به رعایت مقررات جلسه امتحانی دقت کافی داشته باشید.

r     دانشجويان باید 15 دقيقه قبل از شروع امتحان در محل برگزاري امتحان حضور داشته باشند.

r     دانشجویان باید قبل از استقرار بر روي صندلي‌ها، شماره صندلي را با شماره اعلام شده تطبيق دهند (هرگونه جابجايي در شماره صندلي و محل نشستن، تخلف محسوب مي شود.

r      نوشتن نام، نام‌خانوادگي، شماره دانشجويي و نام استاد بر روي تمامي برگه هاي پاسخ نامه و اوراق امتحاني الزامی است.

r      دانشجويان موظفند كارت معتبر دانشجويي و برگه ورود به جلسه تایید شده خود را در هر جلسه امتحان همراه داشته باشند.

r

دانشجويان موظفند در طول برگزاري امتحان، آرامش و سكوت جلسات امتحاني را حفظ نمايند و به تذکرات مراقبین توجه کامل نمایند. هرگونه اعمال يا رفتاري كه موجب اختلال يا وقفه در برگزاري امتحان و یا بهم خوردن تمرکز و آرامش دانشجویان و مراقبین گردد، تخلف محسوب می شود.

r      دانشجویان نباید جلسات امتحاني را قبل از انجام حضور و غياب توسط عوامل اجرايي امتحانات، ترك نمايند.

r      دانشجویان از تفكيك و جداسازي برگه هاي امتحاني سنجاق شده به یکدیگر خودداری نمایند.

r      پس از شروع امتحان، دانشجويي كه با تأخير وارد جلسه امتحاني مي‌گردد، در صورتي مي تواند در جلسه امتحان شركت نمايد كه هيچ دانشجوي آن امتحان، جلسه امتحاني را ترك ننموده باشد.

r      همراه داشتن اسباب و لوازمي از قبيل كتاب، جزوه، ماشين حساب (بدون مجوز)، کاغذ يادداشت، كيف و تلفن همراه و سایر وسایل ارتباطی در جلسه امتحان (حتی درصورت عدم استفاده از آنها)، تبادل برگه امتحانی، یادداشت بر روی لباس و بدن، نگاه کردن به برگه امتحانی دیگران و اعمالی از این قبیل، تخلف محسوب می شود.

r      چنانچه فرد ديگري بجاي دانشجو در جلسه امتحان حضور داشته باشد، عواقب قانوني آن شامل هر دو نفر خواهد گردید.

r      خروج هر نوع مستندات و مدارك امتحاني از جلسه امتحان ممنوع است.

صورتجلسه تخلف و تقلب های امتحانی توسط مرکز آموزش به واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ارجاع داده شده و موجب عواقبی از جمله اخطار کتبی و درج سوابق در پرونده، درج نمره 25/. ، در آن درس و ... خواهد شد.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس