ثبت نام پذیرفته شدگان دوره های کاردانی کارشناسی ورودی مهر 1396

با توجه به اعلام نتایج پذیرش دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع در سایت سنجش (www.sanjesh.org) به اطلاع پذیرفته شدگان می رساند ثبت نام از تاریخ چهارشنبه 5 مهرماه و طی مراحل زیر آغاز می گردد.

الف- پذيرفته شدگان می بايست برای ثبت نام به نشانی www.edu.uast.ac.ir  مراجعه و از قسمت "ثبت نام پذیرفته شدگان جدیدالورود" ابتدا نسبت به ثبت نام اينترنتی خود اقدام نموده و سپس برای تكمیل مراحل ثبت نام با در دست داشتن مدارک زير به صورت حضوری طبق اطلاعیه مندرج در سامانه به مرکز آموزشی مربوط مراجعه نمايند.

تذکر: "پذیرفته شدگان می بایست قبل از مراجعه به مرکز آموزشی کلیه امور مربوط به ثبت نام اینترنتی از قبیل تكمیل اطلاعات فردي، بارگذاري عكس و فرمهاي مربوط را انجام دهند".

ب- تهیه مدارک مورد نیاز ثبت نام

1. دو سری تصویر تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت (هر کپی در یک صفحه A4 )
  2. دو سری تصویر پشت و رو کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت. (هر کپی در یک صفحهA4 )
  3. دو سری تصویر پشت و رو کارت پایان خدمت، معافیت دایم کفالت، معافیت دایم پزشکی یا فرم کامپیوتری زمان صلح و اصل آن جهت مطابقت (ویژه آقایان). (کاربرگ 202 برای صدور معافیت تحصیلی)

* براي پذيرفته شدگاني كه پرسنل نظامي هستند ارائه اصل و تصوير پشت و رو كارت پرسنلي به همراه نامه اشتغال به کار از يگان مربوطه الزامي است.

1. هشت قطعه عکس 4×3 همانند و تمام رخ (تهیه شده در سال جاری)
  2. پوشه ساده و روغنی در رنگ مورد نظر (از انتشارات مرکز واقع در حیاط)
  1. 6.       اصل مدرک فوق دیپلم یا کاردانی دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا آموزشکده­های فنی و حرفه­ای وزارت آموزش و پرورش و یـک بـرگ تصویر آن. (مدارک معادل دارای ارزش استخدامی قابل قبول نیست) یا اصل فرم تاييديه معدل جهت فارغ التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است. (کابرگ 103). (برای کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی)
  2. 7.       اصل و تصویر گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه  و یک برگ تصویر آن (برای کلیه پذیرفته شدگان دوره کاردانی)

پذیرفته شدگانی که گواهی پایان دوره برای آنان صادر نشده است می بایست اصل فرم تکمیل شده تائیدیه معدل (کاربرگ102) که ممهور به مهر و امضای اداره آموزش و پرورش منطقه، رئیس دبیرستان یا هنرستان باشد را ارائه نماید.

1. تاییدیه مدرک کارادنی (از دانشگاه محل اخذ مدرک کاردانی)- (بعد از ثبت نام از دبیرخانه نامه دریافت کنید)
  2. تکمیل کاربرگ 101 وتصویر آخرین فیش حقوقی یا حکم کارگزینی یا قرارداد همکاری برای  پذیرفته شدگانی که از سهمیه شاغل استفاده نموده اند و اصل آن جهت تائید تصویر.

ج.  دریافت فرمهای ثبت نام پس از ارایه اصل مدارک شناسایی و  احراز هویت

-          تکمیل کاربرگهای 109، 110، 218  (همه دانشجویان)

-          تکمیل کاربرگ 103 برای دانشجویانی که مدرک کاردانی آنها صادر نشده است.

-          تکمیل کاربرگ 101 برای دانشجویانی که از سهمیه شاغل استفاده نموده اند- گواهی اشتغال به کار با امضاء و مهر بالاترین مقـام مسـئول، آخـرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار.

-          تکمیل کاربرگ 104 برای دانشجویانی که مغایرت معدل، نوع مدرک یا سهمیه دارند.

-          تکمیل کاربرگ 202 برای دانشجویانی که نیاز به صدور معافیت تحصیلی دارند.

د. تحویل مدارک و فرمهای تکمیل شده به کارشناس ثبت نام و تایید ثبت نام (بر اساس رشته)

د. انتخاب واحد و تایید نهایی آن پس از مراجعه به واحد مالی و پرداخت شهریه حق نظارت (15%شهریه ثابت بصورت اینترنتی +  350 هزار تومان علی الحساب) و حق نظارت

ه. مراجعه به سامانه آموزشی  و تکمیل اطلاعات و دریافت برنامه کلاسی