آغاز ثبت نام پذیرش بدون آزمون مهرماه 1396

بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان ثبت‌نام و شركت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهر ماه سال 1396 مي‌رساند كه ثبت‌نام براي شركت در پذيرش دوره مذكور از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان از روز دوشنبه مورخ 96/5/2 آغاز و در روز سه شنبه مورخ 96/5/24 پايان مي‌پذيرد ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته نیز از  روز يكشنبه مورخ 96/5/29 آغاز و در روز يكشنبه مورخ 96/6/11 پايان مي‌پذيرد. لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام كه داراي شرايط عمومي و اختصاصي به شرح ذيل مي‌باشند، مي‌توانند در پذيرش مذكور ثبت‌نام و شركت نمايند.

روش گزينش دانشجو
گزينش دانشجو در هر يك از كدرشته محل‌هاي تحصيلي براساس معدل كل مندرج در گواهينامه معتبر ديپلم، نوع ديپلم و سهميه‌هاي آزاد، شاغل، ایثارگران، بومي بودن و با توجه به صلاحيت‌هاي عمومي داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمي - كاربردي و مصوبات مربوط صورت مي‌گيرد. بديهي است براي هر يك از موارد فوق ارائه مستندات مربوط در زمان ثبت‌نام توسط پذیرفته شده به مركز آموزشي ضروري مي‌باشد.

شرايط ثبت‌نام:
داوطلب متقاضي شرکت در پذيرش باید یکایک اقدامات زیر را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد:
1- مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس www.sanjesh.org
2- دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان و مطالعه آن
3- مراجعه به پايگاه اطلاع‌رساني سازمان، براي تهيه كارت اعتباري
تبصره- با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبت‌نام به صورت اينترنتي انجام مي‌شود، داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال مي‌باشد، با مراجعه به پايگاه اطلاع رساني اين سازمان و پرداخت مبلغ 200.000 - 250.000 ريال به عنوان وجه ثبت‌نام، نسبت به دريافت اطلاعات كارت اعتباري (شماره سريال 12 رقمي) اقدام نمايند.
4- آماده نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز براي ثبت‌نام.
داوطلب باید پس از مطالعه دفترچه راهنماي پذيرش در اين دوره و آشنايي با كليه شرايط و ضوابط پذيرش، با مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايد. لازم به توضيح است كه دفترچه های راهنماي پذیرش دوره های کاردانی و کارشناسی  دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهر ماه سال1396 و همچنين نحوه ورود به سايت براي ثبت‌نام و اقدامات لازم براي انجام ثبت‌نام اينترنتي در سايت سازمان سنجش آموزش كشور در زمان مقرر قرارداده شده است.
تبصره 1: دانش‌آموزان سال آخر متوسطه (یا کاردانی) که حداکثر تا تاریخ 96/6/31 موفق به اخذ مدرک دیپلم (یا کاردانی) خواهند شد مجاز به انتخاب کدرشته محل می‌باشند. اما چنانچه داوطلبی احتمال می‌دهد که تا پایان شهریورماه سال جاری (1396) موفق به اخذ مدرک نمی‌شود، موکداً توصیه می‌شود ثبت نام  ننماید. بنابراین چنانچه داوطلبی در یکی از کدرشته محل‌های انتخابی پذیرفته گردد ولی تا پایان شهریورماه سال 1396 موفق به دریافت گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه (یا کاردانی) نشود قبولی ایشان ملغی و اجازه ثبت‌نام نخواهند داشت.

ثبت نام حضوری در محل مرکز از روز دوشنبه 2 مردادماه انجام می شود.
تلفن: 33686070- 33661284