ثبت نام دوره های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون نیمسال 2-95

بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت در پذیرش دوره هاي کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای و همچنين دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپيوسته) نظام آموزش مهارتی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی براي نيمسال دوم سال تحصيلي 96-1395 مي‌رساند كه اطلاعيه اين سازمان درخصوص پذيرش در دوره‌هاي مذكور در روز سه‌شنبه مورخ 95/12/24 با جزئيات كامل بر روي پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشاني:  www.sanjesh.org قرار گرفته است.

ثبت نام حضوری در روزهای چهارشنبه ۲۵اسفند، پنجشنبه ۲۶اسفند، شنبه ۲۸اسفند، و از شنبه ۵فروردین تا چهارشنبه ۹فروردین و همچنین روزهای ۱۴و ۱۵فروردین در محل مرکز جهاد دانشگاهی واقع در ابتدای بلوار دانشگاه انجام می شود.

پس از انجام ثبت نام، افراد به عنوان پذیرفته شده مشروط ( در مراکز آموزشی که به آن مراجعه کرده‌اند) تلقی می‌شوند و تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي سازمان سنجش آموزش کشور بصورت مشروط خواهد بود.

مدارك لازم براي ثبت‌نام:

1-  پرداخت مبلغ 180،000ریال برای متقاضیان مقطع کاردانی و 230،000 ریال برای مقطع کارشناسی به کاربر مرکز مورد نظر جهت خرید کارت اعتباری ثبت نام

2- شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

3- تصوير شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

4- تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.

5- اصل مدرک تحصیلی مقطع قبلی به انضمام يك برگ تصوير آن.

6- اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغ‌التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است.

7- گواهي اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسؤل، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار ( براي متقاضيان شاغل)

8- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان مرد را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش، مشخص نمايد.

شایان ذکر است: كليه متقاضيان مقطع کاردانی مي‌بايست حداكثر تا تاريخ 30/11/1395 داراي مدرك سه ساله نظام جديد (فني و حرفه‌اي، كار دانش و نظري) و يا ديپلم نظام قديم  آموزش متوسطه (چهارساله يا شش ساله نظري و فني و حرفه‌اي) باشند.

همچنین کلیه متقاضیان مقطع کارشناسی نیز در صورتی‌که تا تاریخ 30/11/1395 موفق به اخذ مدرک کاردانی شده ‌اند مجاز به انتخاب کد رشته محل‌های مقطع کارشناسی هستند.